În opinia deputatului PSD de Arad, Florin Tripa, PNL a reușit să strice cam tot ce a cladit PSD sub guvernarea celor trei miniștri puși de Dragnea în fruntea administrației. Mai mult decât atât, PNL-ul s-ar face direct responsabil de distrugerea industriei Horeca, cea pe care nu a știut cum s-o gestioneze astfel încât să rămână în picioare.

“În 7 luni de guvernare PNL a reușit să spulbere tot ce câștigase România în cei 3 ani de guvernare PSD – când șomajul ajunsese la un minim istoric (3,1%) – și să arunce țara înapoi în timp; în 2011, când unul dintre cele mai toxice guverne postdecembriste, cabinetul Boc, aducea România la cota de șomaj de 5,2%.

Pe fond nu s-a schimbat mare lucru în abordare, minciunile propagandistice fiind la fel de prezente și astăzi când Iohannis se erijează în mod demagogic în susținător al ” necesității unei abordări pro-active, care să mențină locurile de muncă și să sprijine companiile românești.”, spune deputatul PSD.

Deputat PSD: „Perspectivele sunt sumbre”

„Doar că PNL procedează exact invers, provocând închiderea a numeroase fabrici, distrugând industria HORECA, cu perspectiva dramatică a creșterii și mai accentuate a numărului șomerilor. Zilnic, crește povara cheltuielilor sociale și se reduc veniturile statului deja puternic afectate de măsurile aberante și hoțiile guvernării Orban. Perspectivele sunt sumbre, în condițiile în care PNL a copiat din programul economic propus de PSD fără a înțelege însă esența acestuia și cum se corelează componentele sale.”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Citește și: Ciolacu, la capătul răbdării: „Marș cu hoția!”

#News