Liviu Dragnea la Galați - Foto: Iulia Kelt

Face Dragnea cum face, și tot centru atenției revine! Într-o altă bucățică a „frumosului” interviu acordat Ancăi Alexandrescu, acesta ne povestește despre relația lui nu prea bună (în trecut) cu Marian Vaghelie. Surpriză! Ca de la pușcăriaș la fost pușcăriaș, Dragnea pare acum să-l înțeleagă mult mai bine pe fostul primar de sector, pricepând, în sfârșit, ce-a vrut Vanghelie să zică prin „mișcarea browniană” din politică.

”Eu n-am avut o relație foarte bună cu Marian Vanghelie, de-a lungul vremii. Mie îmi place de el că spune lucrurilor pe nume și a avut o expresie: mișcare browniană în politică. Mai este o expresie pe aici pe unde sunt eu: bahaus, adică agitație foarte mare, toți se ceartă cu toți.

Ar fi fost firească o ceartă imediat după ce am plecat eu, dar a trecut un an și ceva. De ce să nu-l sprijine pe cel pe care l-au pus acolo?”, a zis Liviu Dragnea.

Dragnea habar n-are ce face Ciolacu

„Vă dați seama că habar nu am ce face Marcel Ciolacu. Eu doar aud nemulțumiri și le aud de aici. De aici se vede altfel lumea politică, se vede lumea reală. Nu mai este o democrație în România, iar drepturile omului au ajuns să fie un moft.

Din punct de vedere economic firmele stau foarte rău, sunt foarte multe firme care au dat faliment. Programele din agricultură s-au suspendat și subvențiile întârzie. Noi le dădeam în noiembrie, iar acum întârzie.

Se văd vina doar pe pandemie, dar este clar că se dorește continuarea acestui sistem, acestei atitudini.”, a spus Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Citește și: Anca Alexandrescu combină utilul cu plăcutul: îi ia un interviu lui Dragnea în care se simte și ea bine

#News