Gigi Becali

Gigi Becali e un băiat de treabă dacă e să-l iei per total. Ce să-i faci? Nimeni nu e perfect. Cu toții avem demonii noștri. Și tuturor ni se întâmplă, la un moment dat, să reacționăm exagerat. Bine, recunosc, lui Gigi i se întâmplă des asta. Însă pe el îl iertăm, pentru că e singurul personaj „colorat” al României, care pe lângă faptul că beneficiază de o mare cantitate de umor involuntar, compensează totul prin actele de caritate pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului. Și nu-s tocmai puține!

Pe de-o parte îl avem pe Gigi Becali, cel care lansează comentarii de acest fel:

„Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!”, a declarat Gigi Becali.

Pe de altă parte, îl avem pe omul care își dorește să ajute Statul Român:

Gigi Becali vrea să împrumute Statul fără dobândă

„Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul.Vreau să împrumut țara mea! Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a declarat Gigi Becali la TV Antena 3.

Citește și: Picu Roman și dezastrul din centrele de carantină

#News