FOTO Revista 22
FOTO Revista 22

Cu toate că astăzi este despre copii, despre veselie și despre inocență, Victor Ponta este de altă părere, așadar, profitând de contextul zilei de 1 iunie, tună și fulgeră în toate direcțiile, uitând să se bucure de copiii lui, ori să-și amintească cum era pe vremea când era chiar el copil.

Ca de obicei, Ponta se folosește de orice prilej pentru a critica guvernul și de a scoate în evidență anumite greșeli reale ori închipuite, de dragul scorurilor electorale. Într-un mod cât se poate de ironic, acesta cere „fapte, nu vorbe”, realizând o radiografie „personalizată” a tuturor evenimentelor politice sau de aministrație întâmplate în anii trecuți.

Ponta vrea fapte, nu vorbe

„1 Iunie 2015 – Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta aloca banii necesari si incepe plata !

1 Iunie 2020 – Presedintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU aloca banii si NU plateste niciun leu copiilor ( in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe) !

2015 – Presedintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 – Presedintele Iohannis sustine neconditionat Guvernul Orban

Fapte – nu vorbe! Restul nu conteaza!

La multi ani tuturor copiilor si fericire parintilor / sa ne bucuram de ei – si sa-i invatam sa faca mereu diferenta intre bine si rau”, scrie Ponta pe Facebook, cu prilejul zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului.

Citește și: Iohannis: „Anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite”

#News