foto facebook

Fostul deputat Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița, transmite, vineri, 1 mai, un mesaj dur după ce Viorica Dăncilă, fost premier, lider și candidat PSD la prezidențiale, a cerut demisia lui Marcel Ciolacu din fruntea PSD ca urmare a legii privind autonomia Ținutului Secuiesc.

„Nimeni nu a rușinat mai puternic poporul PSD decât ea și, astăzi, când pretinde ascultare, să nu uite că nimeni, în toată istoria de 30 de ani a democrației, nu a compromis atât de sever ideea de prezidențiabil. Viorica Dăncilă a instituit pentru prea mulți ani regula mișto-ului colectiv în politică. Acum când pretinde ascultare continuă să jignească și gramatica, și bunul-simt”, spune Radu Popa.

Fostul premier PSD, Viorica Dăncilă, a continuat, vineri, să îl atace pe Marcel Ciolacu, de această dată chiar la postul de propagandă al partidului, Antena 3. Ea i-a cerut lui Paul Stănescu, eminența cenușie a partidului, să fie obiectiv.

Cum se apără Viorica Dăncilă

„Eu cred că domnul Paul Stănescu nu trebuie să fie atașat unei persoane. Este secretarul general al PSD și trebuie să rămână loial obiectivelor și să aibă tăria să accepte atunci când sunt lucruri care pot afecta imaginea partidului”, a declarat Dăncilă.

„Adoptarea tacită în Camera Deputaților a autonomiei Ținutului Secuiesc va afecta pe termen lung PSD. Atâta timp cât Marcel Ciolacu, emblema acestui scandal, se va afla în fruntea PSD. (..) Marcel Ciolacu a pus PSD în situația umilitoare de a fi mustrat de președintele Iohannis, iar pe membrii PSD în situația absurdă de a se justifica pentru ceva ce nu au știut. Am ieșit în spațiul public pentru a apăra partidul. Am ieșit în spațiul public pentru a sancționa o greșeală și nu pentru a-i lua locul lui Marcel Ciolacu”, a mai spus Viorica Dăncilă.

#NEWS