Kelemen Hunor are senzația că are umor. Nu e singurul din politica românească. Totul a început de la Băsescu, a continuat cu Dragnea, care din când în când obișnuia să facă uz de ironie expirată. După care PSD-ul a făcut pui de primăvară, din oul cel mai de seamă eclozând Pleșoianu, un alt personaj cu „umorul la el”. Și cum Kelemen n-o fi mai prejos, iată că ține să ne demostreze că maghiarii au și ei umor. Nu orice fel de umor, ci unul internațional, care poate fi tradus în orice limbă a pământului.

Kelemen joacă în Casa del Papel

Pentru că tot vorbim de umorul inegalabil al lui Kelemen Hunor, haideți să vă povestesc ce i se mai pare acestuia amuzant în zilele pandemice. Să se închipuie în rolul profesorului din celebrul serial spaniol marca Netflix, „Casa del Papel”. Treabă din care tragem concluzia firească: Kelemen are o părere foarte bună despre intelectul său. Nu știu ce să zic acum! Dacă era așa, Ardealul era furat de mult. Să te chinui tu 30 ani să-l furi, iar politicienii „parteneri” să te amăgească și tu să-i crezi și să speri – ei, bine, asta nu e tocmai mostră de iq foarte mare. Părerea mea.

Îi recomand ca data viitoare când mai apelează la un graphic designer de mâna a cinșpea, să-i zică acestuia să-l pună în rolul lui Robocop. E mai potrivit. Cel puțin în imaginația mea.

Citește și: Seriale cu care-ți poți omorî plictiseala

#News