Societatea constănțeană RAJA a organizat un nou concurs de pictură și desen cu titlul ”Apa este viață”.

Etapa de înscrieri în concursul de pictură și desen s-a încheiat în data de 28 februarie 2023, la ora 23.00.

Prin intermediul acestui concurs, cei mici sunt încurajați să protejeze apa, să se informeze despre toate beneficiile acestei resurse vitale, dar și să facă mișcare în aer liber.

Societatea RAJA: ”Primăvara bate la ușă, oferindu-ne prilejul perfect de a face mai multă mișcare … pe două roți”

Îndrăznește și poți fi chiar tu fericitul câștigător al unei biciclete, trotinete electrice sau al unui hoverboard. Și asta nu este tot: ți-am pregătit și vouchere pentru librăria Cărturești care îți poți îmbogăți colecția de cărți cu autorii tăi preferați”, au transmis membrii societății.

Prin urmare, fiecare participant a fost invitat să trimită lucrarea proprie, fie în format JPEG, fi în format PDF, pe adresa de e-mail: concurs@rajac.ro.

În egală măsură, pentru participarea la această competiție, copiii au avut nevoie de o declarație de consimțământ parental.

Detaliile au fost publicate de societate, atât pe pagina oficială de Facebook, cât și pe site-ul www.rajac.ro.

”Suntem nerăbdători să vedem cum ți-ai propus tu să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”

Reprezentanții RAJA au ținut să precizeze că toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 04 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A.

Lucrările vor putea fi admirate în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: 7-11 ani, respectiv 12-16 ani.

Creațiile care vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului („Like” sau „Love”) vor fi declarate câștigătoare.