Sursa foto: Daily Mail

Moses J. Moseley, actorul american cunoscut pentru interpretarea personajului Mike, un zombie fără fălci și brațe, în serialul „The Walking Dead”, a murit la doar 31 de ani, informează BBC News.

Agentul său, Tabatha Minchew, a confirmat decesul actorului, precizând că Moses a fost mereu o persoană înconjurată de „o lumină strălucitoare.” „Familia, prietenii și fanii săi îi vor simți profund lipsa. Întotdeauna emana o undă de fericire în jurul lui”, a transmis agentul său, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, vedetele și realizatorii celebrului serial au confirmat decesul și au transmis mai multe mesaje de condoleanțe familiei actorului.

Familia l-a dat dispărut în urmă cu câteva zile

Polițiștii l-au găsit pe tânărul actor într-un oraș aflat în apropiere de Atlanta, iar momentan nu sunt cunoscute cauzele morții acestuia. Potrivit publicației TMZ, familia lui Moses l-au dat dispărut săptămâna trecută, iar oamenii legii continuă să investigheze circumanstanțele morții sale, luând în calcul și varianta sinuciderii.

De asemenea, postul de televiziune care difuzează serialul „The Walking Dead” i-a adus un omagiu actorului printr-un mesaj postat pe Twitter. „Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către Moses J. Moseley, membru al familiei TWD (The Walking Dead, n.r.)”, au scris reprezentanții postului.

Și agenția de talente Avery Sisters Entertainment a postat un mesaj pe Facebook, afirmând că Moises a fost un actor fenomenal, „dar mai mult decât atât, a fost o persoană uimitoare.”

Totodată, Jeremy Palko, unul dintre cei mai cunoscuți actori din serial, a precizat că actorul era cunoscut pentru bunătatea sa.

Moses J. Moseley s-a născut în Carolina de Sud, dar s-a stabilit împreună cu familia sa în Georgia. Tânărul și-a început cariera de actor după ce a fost abordat după o oră la Universitatea de Stat din Georgia și i s-a cerut să apară în filmul „Joyful Noise” cu Queen Latifah și Dolly Parton. De asemenea, acesta a mai jucat în filmul „Volumes of Blood: Horror Stories” (2016) și serialul „Watchmen” (2019).

Actorul de 31 de ani a apărut în serialul „The Walking Dead” în trei sezoane, între 2012 și 2015. Acesta a publicat și o carte de citate și sloganuri motivaționale cu titlul „I am.”

A murit Sidney Poitier, primul actor de culoare care a câștigat premiul Oscar