Șoșoacă susține că a fost ajutată de „Servicii”

Diana Șoșoacă a vorbit, culmea, despre libertarea de a-și exprima ideile, cele care, printre altele suprimă libertatea de exprimare a celorlalți

Senatoarea Diana Șoșoacă a vorbit la un post de televiziune despre un posibil ajutor primit din partea „Serviciilor”. Potrivit relatărilor acesteia, există posibilitatea ca cei de la Paritidul Alianța pentru Unirea Românilor să li se fi dat voie să existe, ba chiar să fi fost împinși de la spate să o acceadă către glorie.

În plus, aceeași proaspăt aleasă în funcția de senator, Diana Șoșoacă, a vorbit despre libertarea de a-și exprima ideile care suprimă libertatea de mișcare sau de exprimare a celor ce nu sunt de acord cu doctrina partidului.

Șoșoacă: „Putem exprima aceste idei naționaliste care au deranjat timp de 31 de ani”

„Inclusiv când am vorbit în Piața Universității și în Piața Victoriei, pentru că nu știu câtă lume a realizat, dar acea minoritate care a făcut-o, am solicitat efectiv ca acele părți naționaliste, patriotice din sistem, care încă nu au fost vândute străinilor să iasă la rampă și să înceapă să lucreze pentru România și pentru poporul român.

Și cred că acest lucru s-a întâmplat în condițiile în care un partid nou înființat ca AUR a putut să aibă 10-11% și voința populară a celor care ne sprijină a reușit să voteze fără să se mai fure voturile. Așa am putut cu toate problemele pe care le-am avut, cu toate interdicțiile de a apărea la televiziuni, cel puțin am avut acces pe toate rețelele de socializare. Și așa am reușit să menținem contactul cu oamenii.

Am fost totuși lăsați să accedem în câteva emisiuni să ne spunem punctul de vedere.

Nu știu (n.r. dacă ”patrioții” din Servicii au ajutat AUR)! Cert este că… Nu cred că a plătit cineva pentru noi, dar cred că un pic de libertate s-a dat poporului român și posibilitatea ca noi să ne putem exprima aceste idei naționaliste care au deranjat timp de 31 de ani”, a spus Diana Șoșoacă.

Citește și: Mircea Dăneasa nu moțăie, își reglează conturile cu chakrele

#News