Ciolacu se laudă că are mai multe variante de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a numit, în exclusivitate la Antena 3, variantele pe care social democrații le au cu privire la premierul din noua guvernare, dar și pe cine se bazează în domeniile importante ale Guvernului: Sănătate, Educație sau Finanțe.

„Cei mai îndreptăți să răspundă cine va câștiga aceste alegeri sunt românii. Problema este să nu piardă românii, așa cum o fac de un an de zile. Am avut zeci de discuții în această campanie electorală, acest Guvern este cel mai incompetent pe care îl are România de 30 de ani. Am ajuns la o mie de decese pe săptămână. Românii sunt cei care decid, vom vedea pe 6 decembrie cine va câștiga și cine va avea dreptul constituțional de a merge la Cotroceni să facă prima propunere”, a declarat Ciolacu, în exclusivitate la Antena 3.

Nume vechi și noi

Social democratul  vine cu nume noi pentru cele mai importante domenii pentru România, la Sănătate, Educație și Finanțe, dar cu oameni vechi pentru funcția de premier.

„Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor. După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi. Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Profil de candidat – Vasile Dâncu, pentru Senat, din partea PSD

#News