Victor Ponta, liderul PRO România pare să se delimiteze, încet-încet de PSD, acum când le e mai greu. Deși în trecut, același Ponta a încercat alianțe cu social democrații, alianțe care nu au ajuns să se închege, în urma eșecului Gabrielei Firea de la Capitală, acesta se declară nepăsător și „rece”, declarând că nu este problema lui. Mai mult decât atât, acesta îi sugerează Gabrielei Firea să-l excludă din eventualele conflicte dintre aceasta și Robert Negoiță, primarul ales al Sectorului 3.

Ponta: „Dacă Doamna Firea are un conflict de rezolvat cu Robert Negoiță, să o poarte fără mine”

„Eu sunt PRO Romania. De ce a pierdut PSD alegerile este problema lor.

Multi inventeaza vinovati pentru infrangerile lor, le este mai simplu decat sa se uite in oglinda si sa vada ciocoismul, aroganta, bogatia nejustificata, egoism, obsesii, campanii murdare la adresa contracandidatilor, milioane de euro din bani publici aruncati doar pentru denigrarea adversarilor, traficul si poluarea sufocante, coruptia si incompetenta promovate timp de 4 ani, scandalurile neintrerupte si epuizante, ideea ca banii si tupeul sunt de ajuns samd!

Daca Doamna Firea are un conflict de rezolvat cu Robert Negoita (eu nu am fost la PSD si nu am nicio discutie de revenit in PSD) sa o poarte fara mine, dar politic vorbind,  alegatorii l-au ales primar pe Robert Negoita si nu au mai ales-o pe Gabriela Firea. Restul e mai putin important”,  a declarat Victor Ponta.

Citește și: Acuzații de fraudă. Cu sute de procese verbale în brațe, la ieșirea Biroului Electoral Sector 1

#News