Liviu Dragnea la Galați - Foto: Iulia Kelt

În timp ce foștii săi subalterni se chinuie cu o moțiune de cenzură ce tocmai a picat din lipsa cvorumului, iată că Liviu Dragnea se chinuie, la rândul său, să obțină o mică victorie. Se spune că a munci nu e o rușine, iar Liviu Dragnea pare să știe acest lucru, drept pentru care luptă pentru dreptul lui de a mai șurubări de plăcere în atelierul auto al Penitenciarului Rahova.

În luna iunie, lui Liviu Dragnea i-a fost revocat dreptul de a lucra în atelier în urma interviului acordat Ancăi Alexandrescu, despre care conducerea penitenciarului susține că nu a avut autorizația necesară. La momentul respectiv, interviul a creat vâlvă în spațiul public, însă s-a soldat și cu o mică pedeapsă pentru inculpat.

„Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație”. „Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, spunea, printre altele, acesta în interviul acordat prietenei sale, Anca Alexandrescu.

Încă în putere, Dragnea nu se lasă

În data de 27 august, Liviu Dragnea, prin avocații săi, a depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 5 prin care contestă interdicția de a mai munci în atelierul auto al Penitenciarului Rahova.

Citește și: Dragnea, în zodia ghinionului: prejudiciul din dosarul „Angajărilor Fictive”, recuperat

Fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani și 6 luni în dosarul „Angajărilor Fictive” de la DGASPC Teleorman. Cel mai probabil, până ce acesta va termina de executat actuala pedeapsă își va intra în rol și dosarul „Teldrum”, cel așteptat deja de toată lumea.

#News