Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va candida pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Municipiului București și acest lucru deranjează în anumite sfere politice. Deranjează, în primul rând ceea ce nu poate fi tăgăduit, lucrurile pe care Firea și echipa ei de la PMB le-au realizat. Deranjează, în aceleași cercuri de interese, și perspectivele pozitive pentru București.

„Am deblocat toate proiectele înțepenite. Trebuie să apăr, în primul rând, ce am făcut. Trebuie să îmi continui proiectele şi să fac altele noi. Şi, din respect pentru cei care apreciază activitatea mea şi a echipei mele, candidez. Acum, că sunt persoane care, probabil, şi-ar dori să mă împiedic pe scări, să cad, să mă convingă cineva să plec din ţară, eventual…

Este adevărat că întotdeauna sunt astfel de persoane. Dar din punctul meu de vedere angajamentul este clar faţă de bucureşteni şi voi candida pentru bucureşteni. Nu mă interesează ce alianţă politică se face. Eu am alianță cu bucureştenii, cu cetăţenii”, a declarat Gabriela Firea, la sfârșitul săptămânii trecute.

Primarul Capitalei a mai adăugat că lucrurile care se vor întâmpla în campania electorală, dar și în această perioadă premergătoare, vor fi la limita legalității și crede că familia ei va fi principala țintă a acaurilor adversarilor politici.

„Mă aștept la o campanie foarte murdară. Sunt filată, sunt urmărită, sunt căutată acolo unde, oricum, nu are ce să fie găsit, pur și simplu. Se va inventa câteo poveste, se vor inventa tot felul de lucruri despre mine, despre soțul meu, despre familie. Mă aștept la orice, dar eu sunt pregătită să fac față pentru că nu am nimic de care să mă rușinez.

Am niște informații (despre cine sunt cei care o urmăresc pas cu pas – n.r.) și la momentul potrivit le voi face publice. Repet, mă aștept la o campanie foarte urâtă, dar nu am de ce să mă tem pentru că nu mi-e rușine nici cu activitatea mea, nici a membrilor familiei mele”, a punctat Gabriela Firea.

Citește și: Firea: Nici pe noi, de la Primărie, nu ne lasă să intervenim, să curățăm Dâmbovița

HashtagNews.ro