Turcescu îi cere lui Iohannis să bage jocurile politice în carantină. Robert Turcescu, unul dintre liderii formațiunii politice PMP a ținut
Robert Turcescu

Robert Turcescu a avut mereu propriile idei atunci când vorbim despre politică. Mai nou, se pare că are una și vis-a-vis de aproximativ nou-venitul în lumea scandalurilor politice, Vasile Dîncu. Cum Dîncu pare să fi dat startul unei noi furtuni în interiorul PSD, Turcescu este de părere că furtuna va lua amploare și se va transforma în ditamai uraganul care-l va lua pe sus pe Marcel Ciolacu, știrbindu-i gloria și șefia de partid.

Ba mai mult decât atât, Robert Turcescu nu-l vede pe Vasile Dîncu doar președinte de partid, ci și viitor candidat la prezidențiale!

”A, sa nu uit: Vasile Sebastian Dancu e noul președinte PSD. Puteți uita de Ciolacu. Si grija mare, ca Dâncu se bagă si la Președinție in 2024!”, scrie Robert Turcescu.

Postarea lui Robert Turcescu în care anu

Citește și: Olguța dă fuguță pe Facebook ca să-l certe și ea pe Dîncu

Chiar și-așa, Lia Olguța Vasilescu este de altă părere. Noi pe cine să credem?

„Acum cativa ani, un lider PSD, dintr-un judet in care partidul nu sare de genunchiul broastei de la revolutie incoace, se chinuia sa ne convinga sa citim un studiu facut de Vasile Dancu in care se explica „pe larg” de ce pierduse el alegerile. A fost o bascalie generala din partea liderilor care castigasera alegerile cu scoruri cu 4, cu 5 sau chiar cu 6 in fata. „Dar unul care sa te fi invatat cum sa castigi, n-a avut?” Acum urmaresc, in parte amuzata, in parte enervata, insistenta „strategului” care s-ar vrea lider al partidului, fiindca (nu-i asa?) il califica „anvergura” si „cultura politica” sa fie sef. El, care nu a reusit sa ia mai mult de 7 la suta la Cluj si care a fost mana dreapta intr-un guvern condus de Ciolos! Pai, poate exact „anvergura” l-a tras in jos, la scoruri de rasul curcilor. Fiindca si oltenii si moldovenii si ardelenii au, in general, aceleasi probleme care ii preocupa. Iar solutiile partidelor sunt nationale. Poate ca de vina e organizarea, comunicarea cu oamenii sau, in multe cazuri, chiar blatul cu adversarii politici. Fotbalul se face pe goluri si politica pe voturi! Asta spune o „nesimtita” care nu a pierdut niciodata alegeri cand a fost pe vreo lista sau a candidat uninominal si care nu accepta lectii si jigniri de la unii care isi inchipuie sa politica inseamna blaturi, dosare si discursuri sforaitoare!”, scrie Olguța Vasilescu pe Facebook.

#News