Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan nu vrea curcubeu pe geam. Hotărât și categoric! De ce? Pentru că, în opinia regimului pe care îl conduce, expunerea curcubeului pe geam acum, în plină pandemie, nu ar face decât să-i convingă pe copii că LGBT-ul e ok. Știm prea bine că orice stat ce se află sub conducerea unui regim politic totalitar va respinge cu desăvârșire ideea convertirii populației la homosexualitate. Ca și cum a fi gay ar fi o chestiune de convertire!

Însă n-am să intru prea mult în subiectul acesta, întrucât cine are suficient discenământ va ști de la sine putere că a fi gay nu e o opțiune ce ține de modă și nici nu se ia, asemenea unui virus. În plus, oameni cu alte orientări decât cea a majorității au existat, vorba aia, de când lumea și pământul.

Erdoğan nu ne dă voie să sperăm că „totul va fi bine”

Deși steagul oficial al comunității LGBT este reprezentat de culorile curcubeului, de data aceasta curcubeul nu are nici cea mai mică legătură cu această comunitate. De data aceasta vorbim despre niște copii și despre dorința lor de rămâne optimiști în fața noului coronavirus. O acțiune inofesivă răspândită la nivel global, menită să readucă speranța în sufletele oamenilor.

“Veniți să luptăm împreună pentru a proteja oamenii de la un astfel de rău”, ne spune un oficial al regimului.

Mă aștept ca în curând, Erdoğan să interzică inclusiv curcubeul de după ploaie, pe motiv că-i poate influența pe cetățeni ca să devină gay, exact ca ciupercile de după ploaie.

Ia, gata cu desenatul curcubeului, copii! Iar voi, cei de la școlile de pictură, să faceți bine și să vă scoateți din cap noțiunea de rogvaiv, ca nu care-cumva să vă treziți gay mâine dimineață!

Citește și: Lui Vladimir Putin îi place familia tradițională

#News