foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu, veșnic îndrăgostit de Liviu Dragnea, căruia îi cânta în cursul zilei de ieri strofe de dor, iubire și nostalgie, vine astăzi în forță și le articulează celor de la guvernare câteva cuvinte, de să le simtă. Cel puțin asta are el impresia că face! În dorința lui de a fi în continuare remarcat și iubit în partid, Ștefănescu le reproșează miniștrilor că în loc să conducă o țară, ei, ce să vezi, conduc o casă de nebuni.

Dramatic cum îl știm, ca orice soție neligitimă de politician, acesta ne plasează pe marginea prăpastiei, declarând că nu ar mai fi chiar așa de mult până când ne vor aluneca picioarele de pe margine și vom ajunge direct în groapă.

Absolut nimic despre o modalitate concretă de a rezolva situația. Vechiul circ electoral, vechile metehne, eterna telenovelă cu iz mexican.

Citește și: PSD și Zilele Prostiei: Guvernul Orban face o gafă „monumentală”

Mesajul lui Codrin Ștefănescu:

”Delir total! Grindā isi numeste nepotul la Finante, Câtzu indatoreazā tara pentru un secol, in timp ce bate câmpii in Parlament, Vela ne vorbeste despre frāmântarea pâinii. Iti faci cruce si scuipi in sân. Guvernul Orban e casā de nebuni! Nebuni care ne conduc direct spre prāpastie!”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și: Codrin Ștefănescu moare de dorul lui Liviu Dragnea

#News