Probleme la zborurile aeriene de pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii

Timpii de așteptare sunt de peste două ore la mai multe zboruri.

Întârzieri majore pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii, timpi de așteptare fiind de peste două ore la mai multe zboruri. Personalul aeroportului a transmis că „se iau toate măsurile pentru ca avioanele să decoleze şi să aterizeze în siguranţă”, pentru ca oamenii care se află în aceste avioane să fie în siguranţă, potrivit ziare.com/.

Aproximativ nouă avioane au întârzieri, astăzi, din cauza condiţiilor meteorologice, cele mai multe întârzieri venind de la compania Wizz Air, dar şi o aeronavă de la Ryanair are aceleaşi probleme.

 Conducerea Aeroportului Suceava a anunțat că în cursul zilei de astăzi, că din cauza ceții dense, sunt probleme pe aeroport, fiind curse care vor avea întârzieri sau vor fi anulate. Deja au fost anulate două zboruri: cursa Tarom București Otopeni-Suceava și Suceava – Luton, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Asta după ce dis de dimineață cursa Loton – Suceava a fost deviată pe aeroportul din Cluj. Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava în intervalul orar 06:20 – 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava. Se vor semnala: local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200m, izolat sub 50m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

Ministrul Adrian Câciu anunță aprobarea programului „Noua casă”