Un șofer britanic a lovit o femeie însărcinată pe o trecere de pietoni din București

El a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară pe Aeroportul din Cluj

O femeie însărcinată a fost lovită de o mașină în Sectorul 3 al Capitalei, șoferul fugind de la locul incidentului, fiind prins vineri dimineață pe aeroportul din Cluj-Napoca. Din nefericire, fătul nu a mai putut fi salvat, femeia pierzând sarcina. Potrivit polițiștilor, este vorba de un cetățean englez, de naționalitate libaneză, pe nume Aboungab Mr Ali, este născut la data de 1 mai 1998, potrivit gandul.ro.

Accidentul s-a produs joi seară în zona Pantelimon din Capitală, femeia fiind spulberată de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, femeia a fost rănită și transportată de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon, unde victima, gravidă în 8 luni, a pierdut sarcina.

”Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe str. Gura Caliței din sectorul 3. Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că o persoană de sex feminin a fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător nu a rămas la locul producerii accidentului, părăsind locul faptei. În urma accidentului de circulație a rezultat rănirea pietonului, o femeie însărcinată, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite Poliția rutieră. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit câteva ore mai târziu pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca, în momentul în care încerca să părăsească țara.

”Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, mai transmit polițiștii.

Probleme la zborurile aeriene de pe Aeroportul Otopeni, din cauza ninsorii