FOTO Revista 22
FOTO Revista 22

Victor Ponta pare să nu mai fi scris de mult pe Facebook. Mai exact, de ieri. În timp ce alți politicieni comentează cu sume, date concrete și alte informații cu care dau în actualul guvern PNL condus de către Ludovic Orban, Victor Ponta face literatură pășunistă, mirându-se cu eterna „Ce blestem pe țara asta!”. Nu știu exact dacă este el cel mai potrivit să facă astfel de afirmații, de vreme ce ani de-a rândul a făcut parte din sistemul care a dărâmat țara, cărămidă cu cărămidă. Ca să nu mai menționăm de cazul Colectiv, pe care știm cu toții cum l-a gestionat. Bine, adevărat este că acel eveniment nefericit i-a adus și declinul politic, însă odată cu declinul acestuia, a sosit urcarea pe scara politică a lui Liviu Dragnea.

Nu spun că cei de la PNL nici usturoi n-au mâncat și nici gura nu le-ar mirosi – departe de mine gândul acesta. Însă atunci când demagogia este ridicată la nivel de artă ipocrită tocmai de unul dintre cei care au ajutat ca țara să pice puțin câte puțin, parcă toate aceste cuvinte nu mai au nicio valoare.

„Exact ca si in 2010 Guvernul ia povara de la cei bogati si de la firmele internationale si o pune pe romanii obisnuiti si pe firmele romanesti!

Ce blestem pe tara asta cand avem o Criza sa fie la Putere asemenea oameni!

In 2010-2012 romanii au suferit 3 ani din cauza guvernantilor lasi si incompetenti / de data aceasta cat timp?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Viorica Dăncilă l-a urmărit pe Orban și vede tentația cezarismului

#News