Lucian Iliescu

Partidul Mișcarea Populară și-a nominalizat candidații la alegerile locale din septembrie, în frunte cu Traian Băsescu la Primăria Capitalei. La Sectorul 5, propunerea PMP este senatorul Lucian Iliescu, unul dintre potențialii candidați care, chiar dacă PMP ar fi fost invitat la negocierile alianței politice de Dreapta, nu ar fi întrunit criteriile de integritate impuse de USR.

Lucian Iliescu făcut o analiză a situației alianței dintre USR PLUS și PNL. Iliescu îi atrage atenția lui Ludovic Orban că poziția sa de președinte PNL va fi serios zdruncinată în cazul unui eșec, previzibil în opinia PMP-istului, la alegerile din septembrie. De furia lui Iliescu nu a scăpat nici actualul primar al Sectorului 5, Daniel Florea.  

„PNL și USR PLUS poarta negocieri „secrete” pentru a împărți primăriile capitalei, văzându-se deja stăpânii Bucureștiului. La bursa zvonurilor se speculează că PNL renunță la candidaturile pentru Primăria Sector 2 – Dan Cristian Popescu și Primăria Sector 5 – Dan Croitoru, susținuți în mod direct de Ludovic Orban, candidați cu șanse reale de a deveni primari în urma alegerilor locale.

Lideri USR-PLUS susțin sus și tare că Popescu și Croitoru sunt slugile PSD și că ei nu colaborează cu socialiștii. Vorba aia, râde ciob de oală spartă, USR fiind un partid neo-marxist. Poate ne explica cei de la USR câți consilieri locali au trecut la PSD în ultimul an? Tot „amețiții” de la USR PLUS spun că nu vor să primească PMP în „alianța dreptei” din cauză că PMP a colaborat cu PSD și Primarul General Gabriela Firea.

O alianță PNL-USR-PLUS–PMP i-ar trimite acasă pe toți cei 7 Primari din București, Primarul General Firea și aghiotanții ei din Sectoarele Bucureștiului. Dacă s-ar dori cu adevărat o alianță anti-PSD pentru cele 6 Primării de sector s-ar aloca în mod egal câte 2 candidaturi pentru fiecare partid în funcție de preferințele cetățenilor conform sondajelor de opinie și nu în funcție de interesele de grup din USR-PLUS și PNL. Este evident că RAREȘ BOGDAN face presiuni ca oamenii lui Orban, Croitoru și DC Popescu să nu fie susținuți în speranța că Orban își va rupe gâtul la alegerile locale și RAREȘ va prelua PNL, așa cum visează IOHANNIS și HELVIG.

În tabăra USR-PLUS, nicușoriștii nu sunt agreați și după ce au dus greul în campaniile electorale, oamenii lui Nicușor DAN sunt scoși de pe listele electorale. În opinia mea oricare din cei 6 candidați PMP, Ioana Constantin – S1, Cătălin Militaru – S2, Mihail Neamțu – S3, Ștefan Marin – S4, Lucian Iliescu – S5 și Ștefan Florescu – S6, selectați în mod democratic în cadrul statutar PMP, deja anunțați public și aflați în plina precampanie, sunt potențiali Primari în condițiile unei alianțe electorale PNL-PMP-USR-PLUS.

Poziția de forță a comuniștilor din USR, de a arunca o ciozvârtă PMP gen să le dam sectorul 3 că se pierde sigur în fața lui Robert Negoiță, de frică că va candida PREȘEDINTELE BĂSESCU la Primăria Bucureștiului, este prostie mare cât Casa Poporului din cauză că ostilizează votanții PMP împotriva PNL și USR. Acesta confuzie dintre tehnica de negociere din business și strategia politică arată diletantismul USR-PLUS și faptul că marxiștii de la USR umblă după ciolan leșinați de foame.

În acest context politic vă anunț că atât eu cât și colegii mei candidați la Primăriile de Sector, susținem cu toate forțele candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Generala fie și cu sloganul ,,ARDE-I PE MARXIȘTI”. Chiar și în cazul unei alianțe, voi digera greu un partid pentru care biserica nu reprezintă nimic iar minoritățile sexuale sunt adulate ca făcând parte din viața normală. Candidatura lui Traian BĂSESCU nu este o lecție pentru USR-PLUS și PNL, ci este singura soluție ca bucureștenii să trăiască o viață mai bună într-un oraș supraaglomerat, sufocat de mizerie, poluare și corupție.

La nivelul Sectorului 5 partidele politice sfidează cetățenii și se prezintă în fața cetățenilor cu o serie de candidați de tip batalionul disciplinar, Pro Romania nu există, USR-PLUS susține un avocat angajat al pesedistului PIPEREA, care se laudă cu faptul că a fost părăsit în direct la PRO TV de mult mai cunoscuta Cosmina Păsărin.

PNL a căzut din lac în puț și vrea să îl schimbe pe DAN Croitoru, om din Sectorul 5 și priceput în Administrația publică cu un avocat sosit tocmai din IAȘI gata să salveze Sectorul 5. În tot acest amalgam politic a aterizat în Sectorul 5 și Piedone gonit din Sectorul 4 de Clanul Sportivilor și de mafia din Primărie.

Eu am crescut în Sectorul 5 atât ca politician cât și ca întreprinzător, am fost consilier local în Sectorul 5 și i-am ținut piept lui Vanghelie când mai „patina pe probleme bugetare”, am experiență acumulată în CGMB unde nu votam cot la cot cu PSD așa cum susțin marxiștii de la USR ci doar proiectele vitale pentru București.

Sincer îmi plânge sufletul după dezastrul făcut de Florea #DF, alt venetic, timp de 4 ani în Sectorul 5 și îmi asum cu toată forța o candidatură pentru Primăria Sector 5. Cetățenii merită respect și nu mai trebuie să acceptam tot felul de personaje parașutate în Sectorul 5 pe principiul că nu au loc în orașele de baștină”, a transmis Lucian Iliescu.

Citește și: Dacă cineva nu a înțeles, Traian Băsescu insistă: Nu am glumit, candidez la Primăria Capitalei

HashtagNews.ro