Explozie de amploare la un bloc din Galaţi

Un locatar a fost rănit

O explozie puternică produsă de o butelie a avut loc miercuri dimineaţă într-un bloc din municipiul Galaţi, potrivit digi24.ro.

În urma incidentului, un bărbat a fost rănit, o femeie suferind un atac de panică.

„O explozie a avut loc într-un bloc din municipiul Galaţi, pe strada Laminoriştilor. La faţa locului se deplasează două autospeciale, un echipaj de descarcerare, o autoscară şi un echipaj SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi”, informează ISU. Deflagraţia, care nu a fost urmată de incendiu, s-a produs într-o garsonieră de la etajul 2, iar suflul a afectat toate locuinţele de la etajele 2, 3 şi 4, scoţând uşi şi ferestre din balamale şi spărgând geamurile.

Bărbatul în locuinţa căruia a avut loc explozia a fost transportat la spital cu arsuri superficiale la nivelul corpului, au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.”A fost transportat la spital un bărbat cu arsuri superficiale la nivelul corpului, precum și o femeie care a suferit un atac de panică, când s-a întors în apartament și a vazut daunele provocate”, a declarat Cristian Ionașcu, purtător de cuvânt ISU Galați. MAE, avertizare de călătorie pentru Finlanda