Horoscop azi, joi 1 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul astrologic determinant al zilei este redat de către opoziția lui Venus de pe Săgetător cu Marte, în retrogradare, de pe Gemeni. Acest unghi celest destul de turbulent, care afectează îndeosebi sfera relațiilor de cuplu, ne vorbește de: gelozie, posesivitate, neîncredere, desfrânare și manipulare afectivă. Astfel, va trebui să dăm dovadă de foarte multă înțelepciune, cumpătare și înțelegere pentru a putea depăși cât mai bine provocările acestei zile mai tensionate.

BERBEC

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Fiți ceva mai calmi și mai diplomatici în discurs!

TAUR

Astrele vă relevă cumva mai dedați patimilor și pasiunilor romantice! Totodată, astrele vă arată și o potențială pierdere însemnată sub raport financiar, bănesc!

GEMENI

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi cam dificilă și fluctuantă în viața de cuplu, maritală! Fiți atenți și în afaceri! Iarăși, vă puteți arăta și cumva mai aspri și dificili.

RAC

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele tensiuni în relația cu o colegă mai tânără! Mai puteți atrage și adversitatea ascunsă a unui bărbat mai tânăr!

LEU

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculații financiare! Astrele vă mai preconizează și un potențial conflict cu un prieten relativ mai tânăr.

FECIOARĂ

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie! Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Vi se pot reliefa și unele lezări sub raport profesional, social!

BALANȚĂ

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și mai sensibili în comunicare. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii la mare depărtare!

SCORPION

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante! Totodată, vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, așadar vă recomand să optați pentru mai multă atenție și precauție!

SĂGETĂTOR

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili! Din nefericire, vi se arată și un risc destul de înalt de ceartă în viața maritală!

CAPRICORN

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Vi se mai pot reliefa și unele probleme ce țin de ipostaza sănătății fizice!

VĂRSĂTOR

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! În cele ce țin de viața romantică, aștrii zilei vă preconizează unele evenimente cam dure!  

PEȘTI

Puteți atrage dușmănia un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați în relația cu șefii! Aveți parte și de un risc destul de mare de conflict în familie!

Horoscop HashtagNews