Tânăr reținut de polițiști pentru conducere sub influența  băuturilor alcoolice și a drogurilor

Bărbatul, care nu avea permis, a furat o mașină cu care a făcut accident

Arest
Arest Sursa foto Pixabay

Un tânăr de 22 de ani a fost reținut de polițiștii din Ilfov, după ce a fost implicat într-un accident cu o mașină furată. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar oameni legii au aflat ca era beat, drogat și nu avea nici permis de conducere, potrivit digi24.ro.

 Polițiștii ilfoveni au fost alertați luni noaptea, printr-un apel la 112, cu privire la un accident petrecut în comuna Dascălu, lângă Otopeni, unde un autoturism a intrat în gardul unui imobil.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au găsit mașina, șoferul fugind de la locul accidentului. Acesta nu a ajuns însă prea departe, și a fost reținut. Șoferul a fost identificat repede, fiind depistat de polițiști pe o stradă din comună, fiind un bărbat în vârstă de 22 de ani. Polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie, precum și faptul că, tânărul ar fi furat autoturismul de la prietenul său. 

Polițiștii rutieri ilfoveni l-au testat pe tânăr cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

 Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul respectiv, iar, în cursul zilei de marți acesta a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, ori a substanțelor psihoactive și distrugere. Librărie din Caracal jefuită de doi bărbați