Foto - gazeta-romana.ro

Adevărul e că de când e ministrul Finanțelor, Cîțu a încasat multe acuze și miștouri din partea opoziției. Bineînteles, nici măcar Marcel Ciolacu nu l-a slăbit, dedicându-i o lungă serie de postări pe contul său de socializare. Iată că i-a venit rândul să se răzbune și să-i zică tot ce gândește despre acesta, dacă tot numele lui Ciolacu a devenit cap de afiș în scandalul proiectului de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc.

”Ceea ce face PSD de două luni de zile este să şubrezească şi să distrugă puterea de luptă a statului cu crizele de sănătate şi economică”, a declarat, Florin Cîţu, miercuri seară, la Realitatea Plus.

În opinia lui Florin Cîțu, Marcel Ciolacu ar fi ” luat fiecare măsură bună a acestui guvern şi a ciopârţit-o în Parlament”.

Florin Cîțu: „(n.r. Marcel Ciolacu) trebuia să îşi fi dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”

”După ce a jucat poker cu sănătatea românilor, nu credeam că va juca poker cu independenţa şi suveranitatea României. Nu ştiu ce caută acest domn… în fruntea PSD, asta e treaba lor, dar, cu siguranţă, după ce a trecut această lege, trebuia să îşi fi dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Măcar atât putea să facă”, a mai spus Cîţu.

În plus, Florin Cîțu este de părere că dacă președintele Klaus Iohannis nu ar fi intervenit în cursul zilei de ieri, legea ar fi trecut fără probleme și de Senat, iar în cel mai scurt timp am fi avut parte de o mare supriză plasată fix în centrul țării.

Citește și: Tăriceanu, între ciocan și nicovală

#News