FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Victor Ponta afirmă că măsurile de carantină luate de către guvern nu ar fi tocmai cele mai potrivite, întrucât în curând oamenii nu vor mai avea bani să-și cumpere cele necesare, mai ales având în vedere că vine Paștele.

„Trebuie să le dăm oamenilor o perspectivă. Cât stăm în casă? O săptămână-două. Stăm în casă. Vine Paștele. Stăm în casă, nu mai mergem la biserică, urmărim slujba la televizor. Cât putem să facem chestia asta pentru că jumătate dintre oameni, poate mai mult de jumătate, în aprilie, după Paște, nu vor mai avea un leu să cumpere o pâine?”, a încheiat cu o întrebare Victor Ponta.

Suceava, un județ cu economia la pământ

În opinia liderului PRO România, o revoluția mică-mică n-ar strica. Așadar, haideți să ieșim cu toții din case și să sabotăm guvernul! Cam asta susține Ponta c-ar trebui să facem. Sau cel puțin asta lasă de înțeles. Cam periculos, Victore, cam periculos!

„Totul-totul este închis. Cât îi mai ținem pe oameni? Trebuie să prezentăm și o perspectivă. Eu cred că după Paște trebuie să regândim tot ce facem. Nu putem să stăm închiși în case și să ne uităm la Guvern care nu e în stare să aducă măști și mănuși nici la o lună după ce a izbucnit epidemia. Spitalele oricum nu o să facă față. Nu au făcut față în Italia, în Spania, nu au cum să facă față la noi”, a spus Victor Ponta pentru cei de la News Bucovina.

Citește și: Codrin Ștefănescu a mai scos un status de sub chelie

#News