Ciolacu se laudă
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat cum că are intenția de a repare proiectul de lege referitor la amânarea plății ratelor. Dacă este să ne amintim, acum câteva zile, Florin Cîțu anunța cu surle și trâmbițe faptul că a vorbit cu oficialii băncilor, iar aceștia au fost de acord să ia o astfel de măsură pentru a-i ajuta pe cetățeni să depășească perioada aceasta critică.

”Este evidentă implicarea mai mare a președintelui, nu-l ajută Guvernul. Acest decalaj între adoptarea unor OUG și trimiterea la Monitorul Oficial este o bâlbâială nepermisă. Președintele s-a văzut nevoit să intervină peste Guvern pentru a fi mai coerenți.

Dacă domnul Arafat ia măsurile clare, Guvernul încă nu se ridică la așteptări.

Noi, cei de la PSD, ne vedem de drumul nostru. Astăzi a fost BP-ul la Senat, acest proiect privind amânarea ratelor la bănci este la vot final în Senat, iar vineri va trece și de Camera Deputaților. Până luni va fi trimis la promulgare. Nu mai avem timp să așteptăm un Guvern care se bâlbâie din ce în ce mai mult.

A fost o dispută între 6 luni și 9 luni, noi am venit cu termenul de 6 luni la recomandarea Băncii Naționale. Nu știu de ce Guvernul a venit cu termenul la 9 luni pentru că și eu avut aceeași recomandare de la BNR. ”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Citește și: Victor Ponta: Cât stăm în casă? O săptămână-două?

#News