Costel Alexe

Costel Alexe este ministrul acela care, deși pare să aibă toată opoziția în cap, nu se dă bătut și în continuare se ambiționează să lupte pentru ministerul pe care-l reprezintă. Ne amintim cu toții cum, îngrijorat de soarta pădurilor tăiate și furate din România, acesta a lansat o sumedenie de apeluri în acest sens. Ba chiar mai mult decât atât, s-a ocupat de Pădurea Băneasa, cât și de problema aerului irespirabil din Capitală, luându-se în bețe cu oricine a îndrăznit să-l contrazică. De altfel, bucureștenii nu l-au contrazis niciodată, ba chiar i-au dat de fiecare dată dreptate. Cine ar fi putut să facă asta mai bine, dacă nu chiar cei care se confruntă zilnic cu o astfel de problemă?

Însă cum în acest moment ministerul Mediului nu este unul dintre cele mai solicitate ministere, Costel Alexe a decis să se implice și în alte feluri. Ceea ce, haideți să fim sinceri, e de lăudat. Oricare alt ministru pus pe oarecum pauză ar fi mulțumit celor sfinte și și-ar fi văzut de-ale lui, în confortul casei sale, la izolare, nu în bătaia puștii.

Costel Alexe: întâlnire cu prefectul Iașiului

„Guvernul României, alături de instituțiile centrale și locale întreprinde toate eforturile pentru a trece cu bine peste această grea încercare!

Am avut astăzi o întâlnire de lucru cu Marian Grigoraș, prefectul județului #Iași pentru a analiza situația și a ne asigura că vom avea tot ce ne trebuie pentru a depăși această criză.

Niciun român nu va fi lăsat la greu, niciun suflet nu va trece singur prin această grea încercare, niciun cetățean nu este ”mai egal” decât alții, indiferent de adresă, naționalitate, statut social sau alt criteriu!

Dreptul la viață și la asistență medicală este același pentru cetățenii din Slatina, Reșița, Tulcea, Suceava, București, Târgu Mureș, Iași, Sighetul Marmației sau Călărași, iar testările vor fi făcute pentru toți românii aflați în nevoie!

Suntem, asemenea întregii lumi, în fața unui dușman invizibil, în fața unui război cu o mare încărcătură psihologică pentru întreaga populație, dar vă asigur că suntem alături de fiecare român și acționăm cu bună credință în interes public pentru a depăși această grea încercare.”, nota Costel Alexe pe pagina sa de Facebook, în data de 28 martie a.c.

Citește și: Costel Alexe ne îndeamnă să nu amestecăm prevenția cu panica

#News