Vasilescu scapă de „Fațadă”. DNA îi clasează dosarul

Vasilescu a fost vizată de trafic de influență, în scopul obținerii de fonduri pentru campania electorală din 2012

Fostul și actualul primar al Municipiului Craiova, social democrata Lia Olguța Vasilescu a jubilat după ce DNA i-a clasat dosarul. Mai mult decât atât, aceasta și-a manifestat bucuria pe Facebook, unde a declarat că timp de trei ani de zile s-a simțit urmărită, atât la muncă, cât și acasă.

Lia Olguța Vasilescu: „Asta nu inseamna ca nu mai exista sau ca nu mai pot exista pe viitor”

„3 ani am fost urmarita non-stop, cu aparatura, in birou, in casa. Aici nu e vorba despre mine, este vorba despre un sistem care mai poate face victime daca i se permite. Eu sunt o femeie puternica, am trecut cu fruntea sus prin ce-am trecut. Dar e vorba despre niste metode care nu mai pot sa continue. E adevarat ca in ultima vreme s-au diluat mult aceste abuzuri, dar asta nu inseamna ca nu mai exista sau ca nu mai pot exista pe viitor”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Pe larg, Lia Olguța Vasilescu a fost anchetată de DNA (Direcţia Naţională Anticorupţie) în dosarul „Fațada”, în care aceasta ar fi cerut mai multor oameni de afaceri care dispuneau de contracte cu primăria din Craiova să sponsorizeze o asociație non-profit, în scopul reabilitării fațadelor unor clădiri de locuințe din centrul municipiului. De asemenea, Vasilescu a fost vizată de trafic de influență, în scopul obținerii de fonduri pentru campania electorală din 2012.

DNA a clasat dosarul.

Citește și: Lia Olguța, profund îngrijorată de soarta elevilor

#News