Gabriela Firea

Cu toate că susține că nu ține legătura cu Liviu Dragnea, în trecut fiind unul dintre contastatarii social democrați ai fostului lider PSD, Gabriela Firea se declară acum emoționată („ca femeie”) de mesajul Irinei Tănase, cel postat ieri, cu ocazia zilei de naștere a lui Dragnea. Mai mult decât atât, Firea declară că nu are cum să se bucure de încarcerarea unui om, chiar dacă omul acela este Liviu Dragnea, cel care „a scris o pagină neagră în istoria PSD”.

Gabriela Firea: „Aseara tarziu am citit pe un site un mesaj destul de emotionant al iubitei sale”

„Nu mai tin legatura cu dl Dragnea. Imi pare rau ca este acolo unde este, nu poti sa te bucuri de lipsirea de liberate a unei persoane, chiar daca ti-e dusman sau ti-a facut rau. Aseara tarziu am citit pe un site un mesaj destul de emotionant al iubitei sale, Irina. Ca femeie mi s-a parut emotionant, dar politic PSD nu mai are niciun fel de legatura cu Liviu Dragnea. A scris, chiar daca nu a vrut, o pagina neagra in istoria PSD”, a declarat Gabriela Firea, în conferința de presă susținută la sediul PSD.

Mesajul „emoționant” al Irinei Tănase pentru Dragnea

„In seara asta, m-am imbracat cu halatul tau, pentru ca mi-am dorit sa te simt cat mai aproape. Si Pinkie toarce lipita de el, sigur ca si ei ii este dor de tine. Imi lipsesti atat de mult ca nu pot descrie in cuvinte cat de tare ma doare sufletul, te iubesc si imi doresc sa iesi de acolo sanatos si cat mai curand, sa vii inapoi acasa, la noi!”, a scris Irina Tanase pe Instagram.

Citește și: Firea: „Cerem noului prefect al Capitalei să redeschisă școlile din Capitală”

#News