Tânăr reținut după ce a încercat să șantajeze o adolescentă cu fotografii indecente

El i-a cerut unei adolescente de 17 ani să întreţină relaţii sexuale

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un tânăr de 18 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj pentru şantaj. El este acuzat că i-a cerut unei adolescente de 17 ani să întreţină cu el relaţii sexuale pentru a nu distribui fotografii compromiţătoare cu fata în mediul online, potrivit ziare.com.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj.

“În fapt, în cursul zilei de 28 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără de 17 ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de şantaj. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că la data de 25 februarie, bănuitul i-ar fi solicitat tinerei să întreţină cu el relaţii sexuale, în caz contrar urmând să distribuie în mediul online fotografii compromiţătoare cu aceasta”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive. Ce lucru interzis pot face femeile pe 29 februarie