Andrei Caramitru

Caramitru nu e cunoscut ca fiind un tip prea finuț. Când are ceva de spus, spune. Fără filtre, fără perdea, fără să se teamă că ceea ce zice s-ar putea să aibă consecințe. O fi bine, o fi rău?

Citește și: Vlad Voiculescu se retrage de la Primăria Capitalei, acuză tertipuri în culisele PNL

„Pe mine chiar au început sa ma enerveze postările care vin din zona PLUS. Dar chiar ma enervează. Nu vorbesc de Vlad aici care este un om inteligent, elegant și care s-a pozitionat perfect (el are susținerea mea pentru orice vrea sa facă in viitor).

Oameni buni – e simplu. Sau fuzionati cu USR așa cum toți oamenii normali la cap au cerut și chiar voi ați anunțat. Dar Terminați cu candidați fără șanse la primării care blochează drumul celor cunoscuți și puternici acolo in comunitate de la USR. Ca arunca in aer șansele de a câștiga un scor bun pentru Alianță. Sau mergeti singuri in alegeri, luați 2.5% la locale sau cât o fi. Dacă sunteți mai buni luați un scor mai bun. Dacă sunteti curajoși demisionați de la Bruxelles sa va ocupați de partidul vostru totuși. Dar vă asumați public că ați rupt alianța și unitatea anti-PSD la locale. Nu știu dacă vă va ajuta asta. Ma rog.

Lucrurile trebuie clarificate. Și va mai dau un sfat. Uitați-vă la fostul partid al lui Macovei. Și învățați din Greșelile voastre și ale altora”, scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Începutul sfârșitului alianței USR-Plus?

Adevărul e că după ultimul scandal legat de Nicușor Dan, care-a câștigat teren în fața lui Vlad Voiculescu, totul este posibil. Cioloș e furios, Barna relaxat, Caramitru tună și fulgeră în toate direcțiile. Deși acum ceva vreme se anunța cu surle și trâmbițe o fuziune ale celor două partide din alianță, pare că Nicușor Dan a reușit ce n-a reușit PSD-ul atâta amar de vreme.

#News