Droguri ascunse în papuci de spiriduș, descoperite la vama Urziceni

Acestea erau transportate de un sătmărean de 19 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în România

Droguri
Droguri sursa foto pixabay

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în vama Urziceni, din judeţul Satu Mare, în timp ce încerca să introducă în ţară 275 grame de droguri ascunse în papuci de casă, informează, miercuri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, potrivit digi24.ro.

Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în România un sătmărean în vârstă de 19 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în România

. „În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, folosind câinele de serviciu Cora. În portbagajul maşinii colegii noştri au descoperit, disimulate într-o pereche de papuci de casă, 275 grame de substanţă psihoactivă (2-MMC).

Substanţa descoperită a fost ridicată de către poliţiştii de frontieră şi predată lucrătorilor din cadrul SCCO Satu Mare în vederea expertizării”, precizează ITPF.

 Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare informează că au dispus reţinerea acestuia pentru efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii. Tânărul a fost prezentat Tribunalului Satu Mare care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.