Mesaj RO- Alert după dispariția unei fete de 14 ani împreună cu un băiețel de care avea grijă

Minca Ioana-Beatrice-Rebeca, în vârstă de 14 ani, a plecat de la locuinţa sa din oraşul Chitila împreună cu minorul Minca Raym Aslan, în vârstă de un şi 10 luni

Ioana Minca
Ioana Minca sursa foto : Politia Romana

Un mesaj RO-ALERT a fost transmis de autoritățile din Ilfov, luni seara, după ce o fată de 14 ani a dispărut de acasă împreună cu nepotul ei în vârstă de un an şi zece luni, aflat în grija sa, potrivit g4media.ro.

Minca Ioana-Beatrice-Rebeca, în vârstă de 14 ani, a plecat de la locuinţa sa din oraşul Chitila, judeţul Ilfov, împreună cu minorul Minca Raym Aslan, în vârstă de un şi 10 luni, aflat în grija sa la momentul respectiv şi nu a mai revenit.

Fata are înălţimea de 1,65 m, greutate 65 kg, este corpolentă, are păr lung şaten, ochi căprui, faţă rotundă şi era îmbrăcată cu o fustă de lungime medie şi maiou, precizează Poliţia. Sesizarea a fost formulată în mod direct, la sediul Poliţiei Oraşului Chitila, de către mama fetei, care a declarat că aceasta a plecat luni, în jurul orei 14,00, de la locuinţa din Chitila, împreună cu nepotul ei şi nu s-au mai întors acasă. Orice informaţie despre cei doi minori poate fi transmisă la numărul unic de urgenţă 112.

Ultima dată când a fost văzută purta o fustă de lungime medie și maiou.

Pieton băut, accidentat de un șofer drogat