Eugen Tomac

În urma votului primit de Florin Iordache, la spartul târgului vine și Eugen Tomac cu o părere. Cu toate că informația nu mai este una nouă de ceva vreme, Tomac afirmă că ar exista un soi de cârdășie între Ciolacu și USR, întrucât Iordache ar fi fost ales mult prea ușor în funcția de președinte al Cosiliului Legislativ al Parlamentului.

Eugen Tomac: „ProPonta și Tăriceanu l-au susținut în funcția de vicepreședinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR”

„Ciolacu susține USR? Am trecut prea ușor peste episodul Iordache ales în fruntea Consiliului Legislativ (CL), dar ne ajută Marcel Ciolacu să nu uităm. În ieșirea de ieri (marți – n.r.) prin care insista că și liberalii l-au votat pe Iordache, face un joc ieftin pentru a salva aparențele unei înțelegeri evidente prin care PSD, ProPonta și Tăriceanu l-au susținut în funcția de vicepreședinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR. Nu știu cu cine au votat parlamentarii PNL, mai grav este că au stat în sală și așa a ajuns Iordache șef pe viață al unei instituții cheie în procesul legislativ”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Mai mult decât atât, același Eugen Tomac afirmă că George Dîrcă (USR), cel ales subalternul lui Florin Iordache, ar trebui să își dea demisia.

„Poate ne explică liderul suprem al PSD de ce au ales să susțină candidatul USR și de ce au votat, în bloc, pentru candidatul progresist. Sau poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată de `ceata dreptății` din care face parte și din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache, își prezintă totuși demisia din această funcție. Altfel, rămâne cum s-a votat. Iordache Președinte și Dircă adjunctul său”, adaugă Eugen Tomac.

Citește și: PSD insistă: liberalii „trebuie să fie cinstiți să spună cu cât vor crește TVA-ul”

#News