Cristian Popescu Piedone: ECHIPA PIEDONE a redat mândria Parcului Eroilor Sanitari!

Edilul Sectorului 5 a anunțat că parcul a fost modernizat integral, fiind montate băncuțe și plantate zeci de plante

Piedone parc
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Parcul Eroilor Sanitari a fost reabilitat și modernizat integral, a anunțat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Potrivit edilului Sectorului 5, au fost plantate 24.000 de plante deosebite, 500 de puieți de arbori, fiind montate 130 de băncuțe și puși 14 000 de metri pătrați de gazon. Cristian Popescu Piedone a declarat că parcul a primit oxigenul, culoarea și verdeața pe care le-a râvnit mizer și „fără speranță ani în șir”. Edilul a reamintit priveliștea dezolantă a parcului, care era sufocat de gunoaie și buruieni, cu alei crăpate și strâmbe.

Cristian Popescu Piedone: Prea mulți ani… a fost umilit, ignorat și i-a fost rușine! Prea mulți ani, oamenii l-au ocolit și l-au compătimit pentru mizeria care-l sufoca, pentru wc-ul care găzduia doar infecție și șobolani, pentru aleile știrbe, strâmbe și crăpate, pentru buruienile de peste tot, pentru iarba lui… uscată!


Potrivit edilului Sectorului 5, Monumentul Eroilor Sanitari, care este amplasat la capătul dinspre Operă, „nu-i mai era nici prieten, nici blazon”!

Cristian Popescu Piedone: Parcul Eroilor Sanitari vă roagă să-l feriți de mizerie și mai ales de vandalismul oamenilor răi!

„Îi ținea de urât și… atât! Cu… pasiune, cu 24 000 de plante drăguțe și vreo 500 de arbori proaspeți, plus 130 de băncuțe, 14 000 de metri pătrați de gazon și multă, multă muncă, ECHIPA PIEDONE i-a redat însă mândria! Acum… este un parc fericit! E o grădină fericită care împarte bucurie, la rându-i, tuturor celor care o vizitează… ori o privesc de la șosea”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone. Edilul Piedone face un apel către locuitorii sectorului, și anume să nu arunce gunoaie în parc și să nu distrugă băncile. „Dacă noua sa priveliște vă bucură sufletul.. Parcul Eroilor Sanitari vă roagă să-l feriți de mizerie și mai ales de vandalismul oamenilor răi! Echipa PIEDONE continuă să facă imposibilul… posibil! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, este mesajul primarului Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant cu ocazia zilei fiului lui, Vlad Popescu Piedone: Vlad, băiatul nostru, TE IUBIM Și îți mulțumim! Să-ți fie viața așa cum îți dorești!