Marian Oprișan

Marian Oprișan se înclină în fața vrâncenilor, după înfrângerea de duminică, dar spune că are „sufletul împăcat” că a făcut tot ce a ținut de el, mai mult, că lupta sa continuă. După 20 de ani, „baronul local” Oprișan a pierdut fotoliul de șef al Consiliului Județean.  

„Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Dragii mei vrânceni,Vă mulțumesc din suflet, tuturor! Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați…

Publicată de Marian Oprișan pe Luni, 28 septembrie 2020

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Oprișan pe pagina sa.

Oprișan a fost învins de candidatul comun al PNL și alianța USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma.

Citește și: Vrancea. Oprișan a pierdut șefia CJ, după 20 de ani

#News