PSD

Luni, 31 august, este o zi foarte importantă pentru politica românească, astfel că social-democrații îi provoacă pe cei de la USR să „ajute” la răsturnarea Guvernului Orban.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții PSD le cer useriștilor să dovedească faptul că sunt, cu adevărat, împotriva corupției și a traseismului.

„Luni, la votul moțiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupției și traseismului sau doar mimează asta!

Luni, la votul moțiunii de cenzură, USR trebuie să dovedească dacă este cu adevărat împotriva corupției și traseismului…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 28 august 2020

Licitații publice trucate, anchetate de procurori. Resurse bugetare drenate către firmele de partid. Condamnați penal puși candidați la alegerile locale și membri ai clanurilor interlope numiți în funcții de conducere în instituțiile statului. Acesta este PNL-ul corupt care guvernează azi România.

Primari și parlamentari cumpărați la bucată. Fonduri alocate doar celor care primesc carnet de partid liberal. PNL a perfecționat traseismul și l-a transformat în politică de stat”, au scris social-democrații pe Facebook.

Luni, de la ora 14.00, va avea loc votarea moțiunii de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban.

Citește și: USR atacă pensiile speciale din administrația locală

#News