Alegeri locale 2020

Pentru că suntem în plin an electoral iar bâlciul abia acum începe, iată una dintre cele mai aberante situații întâlnite. În comuna Ostra din județul Suceava, frații nu numai că nu se iubesc prea mult, însă se și sabotează unii pe alții.

Umblă vorba prin sat cum că actualul primar, Ioan Oros, cel ce-și dorește să continue să fie primar, ar fi jucat la ruleta rusească a traseismului, trecând de la PSD la PNL. Lucru care, după cum era firesc, nu a trecut neobservat, ba chiar a încins niște spirite prin urbe.

Și cum PSD nu e un partid prea iertător nici la nivel micro-local, în semn de răzbunare a racolat-o de partea sa pe sora primarului, Gabriela Sadoschi, căreia i s-a pus în brațe o candidatură la aceeași primărie, împotriva fratelui său. Sadoschi n-a zis „nu”, ba din contră, a acceptat onoarea.

„Nu este ceva personal, îmi iubesc fratele la fel de mult, dar vreau să mă implic în politică și știu că pot să o fac”, a spus sora primarului, candidată pe listele PSD în comuna Ostra, județul Suceava, adăugând că nu are de gând să candideze împotriva fratelui său, ci mai de grabă împotriva omului politic Ioan Oros.

Și de-aici, războiul. În mod cert duminicile în familie nu vor mai fi la fel pentru că primarul Oros nu pare atât de împăcat cu situația ca sora sa mai mică.

„Sângele apă nu se face, dar uite că la ea se face”, a declarat Oros, vizibil deranjat.

Citește și: Traseismul electoral, motiv de contre la pupitrul Camerei Deputaților

#News