Horoscop azi, joi 29 iunie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astral central al zilei este redat de trigonul Soarelui de pe Rac cu planeta Saturn, în retrogradare, de pe Pești. Acest aspect astrologic ne vorbește de: ponderație, seriozitate, conștiinciozitate, responsabilitate, perseverență, stăpânire de sine, prudență, competență, fidelitate, profunzime, corectitudine, precauție, înțelepciune, reziliență și stoicism.

BERBEC

Vă puteți baza pe susținerea fermă a unui bărbat mai influent din familie. Este o zi de bun augur și pentru a vă implica în proiecte mari legate de casă. Vă veți arăta și cumva mai rezistenți, dar și mai sobri, sub raport mental, intelectual!

TAUR

Veți comunica într-un mod cumva mai elocvent și strălucitor! Puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat. Mai puteți câștiga și prietenia ori patronajul unei persoane mai mature, serioase și bine cotate în plan social!

GEMENI

În această zi puteți obține un rezultat financiar minunat! Vă veți arăta și foarte capabili și competenți! Vi se mai relevă și o consolidare forte sub raport social, profesional!

RAC

Astrele vă relevă cumva mai vitali, spectaculoși și dominanți. Veți atrage cu facilitate privirile celor din jur și veți fi astfel în centrul atenției! Puteți primi și o veste de bun augur despre ori de la o persoană mai în etate de la mare distanță!

LEU

Aștrii vă arată cumva mai creativi și meditativi. Este o zi potrivită pentru studii și experiențe cumva mai curioase! Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire.

FECIOARĂ

Aveți parte de o zi splendidă pentru acțiuni și activități de tip social, public. Mai puteți obține și prietenia unui bărbat mai influent și respectabil. În viața de cuplu vi se prezintă evenimente chiar satisfăcătoare!

BALANȚĂ

Vi se arată un succes încântător în planul carierei! Puteți câștiga respectul și admirația superiorilor ierarhici! Vi se mai preconizează și o semnificativă remediere în cele ce țin de sănătate!

SCORPION

Este un moment de foarte bun pentru studiu, evaluări și călătorii mai lungi. Mai puteți primi și o veste minunată de la mare distanță! În viața sentimentală veți resimți mai multă stabilitate, ordine și predictibilitate!

SĂGETĂTOR

Puteți rezolva cu brio o chestiune importantă ce ține de un împrumut ori de o restituire. Este o zi indicată și pentru mari proiecte legate de casă!

CAPRICORN

În viața de cuplu veți avea parte de ipostaze intense și pasionale! Este o zi de bun augur și pentru afaceri, înțelegeri și soluționări de litigii. Vă veți reliefa și cumva mai raționali, practici și conservatori în judecată!

VĂRSĂTOR

Vă puteți îmbunătăți major relația cu colegii de la locul de muncă. Vi se mai relevă și o ameliorare importantă în planul general al sănătății! Totodată, vi se mai preconizează și o stabilizare fermă sub raport financiar, bănesc!

PEȘTI

Aveți parte de o zi excelentă pentru distracție, relaxare și destindere. În dragoste s-ar prea putea să realizați o cucerire fantastică, uluitoare! Vă veți reliefa și cumva mai serioși, responsabili, organizați, disciplinați și perseverenți!

Horoscop HashtagNews