Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel.Sursa foto; fanatik

 Starea de sănătate a lui Alexandru Arşinel se îmbunătățește, a declarat fiul lui, Cristian Arșinel. Acesta a dezvăluit momentul în care tatal său se va întoarce pe scenă să interpreteze din nou. După discuțiile cu medicii s-a stabilit că în perioada verii actorul are nevoie de o pauză, iar din toamnă poate reveni pe scenă. După ce a suferit o operație pe cord și un transplant de rinichi, actorul vrea să revină pe scena teatrului.

„Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a spus fiul actorului, Cristian Arșinel.

La începutul lunii, artistul și-a făcut un nou control la spital. Actorul obosește foarte repede și are nevoie de ajutor pentru a respira, fiind ajutat să respire cu masca de oxigen. Alexandru Arșinel poate face o nouă operație, dar lucrurile se pot complica din cauza vârstei.

„Este foarte obosit, oboseşte de la câţiva paşi, motiv pentru care este ajutat să meargă la toaletă sau este dus cu căruciorul. Poate să respire şi singur, dar este ajutat pentru a-şi oxigena plămânii mai uşor. Din păcate, nu este exclusă o nouă intervenţie chirurgicală pe cord deschis, dar este ultima variantă existentă. Motivul este că, din cauza vârstei înaintate, şansele unei complicaţii pe masa de operaţie sunt imense.”, au dezvăluit apropiații actorului.

Alexandru Arșinel, unul dintre cel mai iubiți actori, așteaptă să revină pe scenă. În vârstă de 82 de ani, actorul se află în perioada de refacere după intervențiile suferite.

Leguma care întărește sistemul imunitar