Cristina Șișcanu: Îmi fac griji pentru rudele mele din Ucraina

Unchiul vedetei locuiește în Ucraina

Cristina Șișcanu se teme pentru membrii familiei sale care sunt stabiliți în Ucraina.

Cristina Șișcanu a mărturisit că ține permanent legătură cu rudele ei din Ucraina. Unchiul vedetei locuiește în Ucraina, fiind căsătorit cu o ucraineancă. Ei au două fiice, care sunt apropiate de vârsta Cristinei Șișcanu.

Verișoara Cristinei Șișcanu a plecat ieri din Kiev și a mers cu mașina aproximativ 200 de kilometri în șapte, opt, ore, din cauza supraaglomerării.

Fiicele unchiului Cristinei Șișcanu au copii, au soți. În aceste momente toți sunt pur și simplu disperați și nu știu încotro să plece. Una dintre verișoarele vedetei locuia în Kiev, dar a reușit să părăsească orașul la timp.

”Am vorbit puțin mai devreme cu unchiul meu și mi-a zis că în cursul zilei de astăzi a fost lovit de o rachetă rusească un avion în apropierea aeroportului național. Este la 40 de kilometri de unde are unchiul meu casa”, a povestit Cristina Șișcanu.

Verișoara Cristinei Șișcanu a plecat la timp din Kiev. S-a dus la părinții ei. Acum toată lumea este bine.

”Din păcate, ea este și infectată cu COVID. Și ea, și soțul ei, și copilul. A trebuit să treacă peste acest lucru, chiar dacă există riscul să își infecteze părinții. Dar s-au adunat toată familia și cât de cât s-au pus la adăpost, dar sunt foarte speriați, astăzi când vorbeam cu ei la telefon îi auzeam pe cei mici”, a adăugat Cristina Șișcanu.

Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că și-a auzit nepoțeii plângând. Ea este sigură de faptul că cei mici nu înțeleg prin ce trec. Vedeta a mai mărturisit că, potrivit noilor reguli din Ucraina, fiecare șofer are voie să alimenteze doar cu 20 de litri de benzină.

”Am hotărât să mergem la Viena înainte să înceapă războiul în Ucraina. Pentru noi Viena este o destinatie aparte. Acum doisprezece ani am venit pentru prima dată aici în calitate de iubiți ( formam un cuplu de vreo săptămână). Am rezervat camera la acelasi hotel la care am fost atunci, am plătit tot si abia asteotam să vină ziua plecării… apoi a fost invadată Ucraina. Am crezut că nu vom mai veni chiar dacă nu am mai fi recuperat banii. Am fost devastați, speriați, stresați… mai ales că îmi era frică pentru rudele mele din Ucraina. După ce s-au adunat toti membrii familiei mele din Ucraina într-un loc sigur, ne-am mai liniștit… puțin, doar puțin. Durerea este mare pentru tot ce se întâmplă… Pe ultima sută de metri am hotărât să plecăm… ”, a scris vedeta pe Facebook.