Liviu Pleșoianu

Întrucât, în ultima vreme, pare să fi căzut în dizgrația noilor șefi PSD, Liviu Pleșoianu se reorientează și-și dă geaca roșie pe una verde, revopsită tot dintr-una roșie. Până la urmă, orice pentru un nou mandat de deputat pe care, la PSD, cu siguranță nu l-ar mai fi bifat. Așadar, proaspăt ecologist, acesta deschide lista pentru București cu surle, explicații și trâmbițe, lovind cu forță în direcția celor care „l-au făcut om mare” la Camera Deputaților.

Liviu Pleșoianu: „E motivul care m-a determinat pe mine să plec”

„Am făcut parte din Comisia „Sufrageria lui Oprea”. Păi, cum pot eu să mai rămân într-un partid în care preşedinte al Consiliului Naţional – şi nu numai atât, mare candidat, domnia sa fiind un mare strateg fără niciun fel de victorie, mă refer la domnul Dâncu -, un mare cărturar al neamului şi al virgulelor între subiect şi predicat, cum pot să mai rămân într-un partid care îl preţuieşte atât de mult, încât îl face strategul partidului pe cel care s-a aflat în sufrageria aia nenorocită? Dacă PSD a ajuns într-un asemenea hal, prin conducerea sa, încât să nege tot ceea ce a afirmat şi înainte de alegeri, în 2016, şi după, atunci niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta acolo. E motivul care m-a determinat pe mine să plec”, a declarat Liviu Pleşoianu, cel care deschide lista Partidului Ecologist Român (PER) în Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

„Şi acum are tupeul să vorbească despre faptul că PSD-iştii trebuie să urmeze linia partidului şi care nu o urmează sunt excluşi sau autoexcluşi. E de un penibil absolut. (…) În momentul de faţă, PSD îşi propune să fie un fel de PNL 2 sau chiar USR 2″, a spus ulterior Pleșoianu.

Citește și: Pleșoianu, despre PSD. „E exact opusul celui din 2016”

#News