Florin Roman / Foto: Facebook

Florin Roman aruncă pe tapet poate cea mai mare gafă a ultimelor săptămâni. Cu siguranță vine dintr-o zonă a creierului unde gândirea și-a luat vacanță, însă asta nu-l absolvă pe Roman de faptul că a declarat că și-ar „dori mai multe victime și mai puține probleme”, adresându-se șefului DSU Raed Arafat – cu voia bunului Dumnezeu, firește! Cu o astfel de declarație, Roman le dă apă la moară tuturor celor din opoziție care, în mod evident, vor taxa la infinit gafa liberalului.

Iar dacă stăm să ne gândim un pic mai mult, Florin Roman chiar ar putea să aibă, involuntar, dreptate. Într-adevăr, mai multe victime înseamnă mai mulți morți, mai puțini bolnavi de Covid-19, mai multe paturi libere la ATI, mai puține ajutoare de șomaj, mai puțini angajați HoReCa nemulțumiți, mai puțini pensionari care vor măriri de pensii, mai puțini copii care nu au tablete, iar lista poate continua.

Florin Roman: „Cu ajutorul dvs (n.r. Raed Arafat) și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime și cât mai puține probleme”

Dacă ar fi să fim răutăcioși, am face o mică paralelă între declarațiile Patriarhului Daniel, cele despre racla făcătoare de dezastre politice, și declarația de astăzi a lui Florin Roman.

„Ma bucur, dle Arafat, ca ati ajuns la o intelegere cu colegii dvs de minister si sper ca dupa ce aceasta lege va fi promulgata in Monitorul Oficial, sa si vedem in judete ca se intampla ceea ce v-ati propus prin acest proiect de lege si practic cu ajutorul dvs si al bunului Dumnezeu sa avem cat mai multe victime si cat mai putine probleme, cat mai putine balbe din partea autoritatilor statului”, a declarat Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputaților.

Citește și: Patriarhul Daniel și duhul din raclă al Sfântului Dimitrie. Năzuințe și blesteme

#News