Horoscop azi, luni 28 august 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Capricorn cu planeta Mercur, în retrogradare, de pe Fecioară. Această poziționare astrologică ne vorbește de: istețime, comunicativitate, adaptabilitate, elocvență și receptivitate intelectuală. Este, per ansamblu, o zi foarte potrivită pentru călătorii, pentru munci de ordin intelectual, comercial sau literar, precum și pentru acțiuni și activități de tip social, public.

BERBEC

Veți fi ceva mai populari și bine văzuți de către societate. La locul de muncă veți lucra foarte iscusit și veți colabora optim cu colegii. Vi se mai arată și unele vești bune legate de sfera sănătății!

TAUR

Puteți primi o veste fericită despre sau de la o femeie mai în etate de la mare depărtare. Per ansamblul zilei vă veți reliefa și cumva mai isteți, culți și spirituali. Veți comunica extraordinar de bine cu persoana iubită!

GEMENI

Astrele vă relevă cumva mai echilibrați sub raport afectiv, lăuntric. S-ar putea să beneficiați și de un credit ori un mic ajutor financiar! Relaționarea generală cu membrii familiei va fi foarte bună!

RAC

Veți avea o zi destul de favorabilă în planul cuplului. Puteți primi și o veste destul de interesantă despre sau de la o persoană mai tânără. Vă veți arăta și mai isteți, comunicativi și abili!

LEU

Puteți resimți o remediere în cele ce țin de sănătate. Raporturile cu colegele mai mature de la job vor fi în general pozitive. Este o zi de bun augur și pentru discuții și negocieri legate de bani!

FECIOARĂ

Veți avea parte de o zi plăcută în viața sentimentală. Astrele vă relevă și cumva mai populari, șarmanți și atractivi! Veți avea o zi chiar dinamică, o zi plină de evenimente interesante!

BALANȚĂ

Vi se preconizează o bună înțelegere cu membrii familiei. Puteți afla și un secret foarte interesant și important! O persoană mai tânără vă va ajuta într-un mod mai subtil.

SCORPION

Veți comunica într-un mod mai sensibil, empatic și afectiv! Vi se relevă o zi cu spor la drumuri scurte. Puteți câștiga și prietenia ori amiciția unei persoane foarte sociabile și inteligente!

SĂGETĂTOR

Veți avea parte de un bun spor la bani! Vă puteți descoperi și unele talente cumva mai sensibile, gentile ori chiar artistice. Puteți primi și o veste legată de o eventuală promovare!

CAPRICORN

Aștrii zilei vă arată mai afectivi, romantici și protectivi! Vi se observă un bun randament și în cele ce țin de examinări. Puteți primi și o veste de bun augur de la sau despre o persoană mai tânără de la mare depărtare.

VĂRSĂTOR

Veți fi mai intuitivi, creativi și imaginativi! Totodată, astrele vă arată și mai sensibili și mai receptivi la suferințele și necazurile celor din jur! Puteți rezolva cu succes și o chestiune ce ține de un împrumut ori de o restituire.

PEȘTI

Puteți câștiga prietenia unei femei mai mature! Aveți parte de o zi fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Vi se prevăd reușite frumoase și în afaceri, precum și în treburi de ordin legal.

Horoscop HashtagNews