Călin Popescu Tăriceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, candidat la Primăria Generală a Capitalei vede în inscripționarea mașinilor de poliție un potențial agent electoral al liberalilor. Într-o postare pe Facebook, Tăriceanu consideră că Poliția Română se alătură celorlalți „agenți”: coronavirusul și medicii.

„Guvernul nu lasă pe dinafara campaniei electorale nici una dintre instituțiile publice. După ce au transformat coronavirusul în agent electoral și pe medici în purtători de cuvânt ai politrucilor, acum este rândul Poliției Române să-și aducă contribuția la victoria PNL-iștilor!

Doar așa îmi pot explica de ce Poliția Română își redecorează mașinile în galben – albastru. Adică, exact culorile PNL!

Guvernul nu lasă pe dinafara campaniei electorale nici una dintre instituțiile publice. După ce au transformat…

Publicată de Calin Popescu Tariceanu pe Joi, 27 august 2020

Ideea este următoarea: în loc să dați banii pe vopsit mașini și schimbat uniforme, mai bine luptați-vă cu interlopii. Băgați mai mulți agenți pe stradă și mai puțini prin birouri. Arătați că nu politica este crezul vostru, ci siguranța cetățeanului!

O ultimă întrebare pentru șefii poliției: dacă vor câștiga alții alegerile, aveți pregătite și alte culori pentru revopsirea mașinilor?”, a scris Tăriceanu pe Facebook.

Oare cum se simt suporterii echipei de hochei pe gheață CSM Corona Brașov știind că în logo-ul favoriților este exact această combinație de culori: galben – albastru?

Citește și: Tăriceanu vrea să facă ce n-a văzut Parisul: Marele București

#News