Foto: Facebook

Se vede treaba că Mihai Tudose a început să fie din ce în ce mai vocal în ultima perioadă și nu pot să nu mă întreb de ce? Dacă o bună bucată de timp nu s-a mai auzit nimic spus de acesta, având parte de câte-o declarație ici și colo, și nici aia prea definită, iată că fostul premier demis, Tudose a prins glas, mânat, probabil, de dorința de-a reveni în ochii opiniei publice.

Ca de la premier, la premier

Astfel, în urma proaspăt întâmplatei ședințe la care a participat atât ministrul Transporturilor, cât și premierul Ludovic Orban, Tudose se simte nevoit să intervină și să-l acuze pe Orban cum și-ar fi depășit un pic atribuțiile prin declarațiile pe care le-a făcut, referitor la situația autostrăzii Lugoj-Deva, subiect principal de discuție în cadrul ședinței.

Tudose: „Vinovăția este stabilită de către judecători”

”Dacă fac un apel la memorie, am fost în situații în care am observat sau am sesizat că anumite lucruri păreau a fi în neregulă, dar am trimis Corpul de Control al primului ministru, nu am cerut eu să se facă plângeri penale. N-am considerat niciodată că sunt în măsură să stabilesc vinovății, eram doar primul ministru. Vinovăția este stabilită de către judecători.

Nici măcar în cadrul corpului de control nu se stabileau vinovății. Ei mergeau, cercetau situația, iar fapte care puteau intra în competența procurorilor erau trecute în raport, iar apoi, în funcție de competență, raportul ajungea la o unitate de parchet sau alta. Repet, vinovăția o stabilește un judecător, nu un prim-ministru din scaunul de la Palatul Victoria.”, a spus Mihai Tudose, pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Ziua pe care Vela ar șterge-o din calendar

#News