Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu - foto: Iulia KELT

Codrin Ștefănescu continuă să comenteze pe tema: PSD-ul din umbra PSD-ului. În opinia fostului băiat de mingi al lui Dragnea, cei de acum nu-s tocmai ceea ce ar trebui să fie. Nu-i, domnule, PSD-ul ăla pe care-l știa și stima el! PSD-ul ăla al civililor care luptă pentru ideile care i-au consacrat. Cel care punea corupția și propria bunăstare mai presus de orice.

Și pentru că tot veni vorba despre ideile care i-au consacrat pe civilii din PSD, poate și-ar dori să-și amintească domn Codrin Ștefănescu cam ce părere avea strada despre respectivele idei. Ca drept dovadă că acum nu mai vezi pe nimeni protestând. Ok, ok, e pandemie, nu e voie! Și ok, s-or fi strâns câțiva rătăciți antivacciniști pe la Victoriei, însă nu e chiar același lucru, nu-i așa?

Cu toate astea, Codrin Ștefănescu nu vrea ruperea PSD-ului

”M-ati intrebat: de ce nu creste PSD in sondaje? Eu cred ca stiti singuri rāspunsul! Am citit cu maximā atentie comentariile voastre la postarea mea despre realitatea din partid. Si m-ati lamurit voi pe mine, asta-i sigur! Situatia e cu adevārat dramaticā, ridicolul e absolut, lipsa noastrā de reactie e tot mai evidentā. Insā nu toti suntem lasi sau absolventi de academii secrete. Noi, civilii, vom lupta pentru ideile care ne-au consacrat si pentru care am fost votati. Asa cum am fācut si acum 30 de ani la Revolutie! Iar ideea ruperii PSD e total neavenitā. Fiti aproape, avem nevoie de voi toti!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Citește și: CNCD i-a făcut cadou lui Tăriceanu o amendă

#News