Popescu Piedone, mesaj ferm: NU ÎMI ESTE FRICĂ DE BAU-BAU! NU ÎMI RETRAG CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE PRIMAR GENERAL AL BUCUREȘTIULUI!

Piedone afirmă că lupta doar cu lenea și cu politică otrăvită

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Popescu Piedone transmite încă odată cu fermitate faptul că nu își retrage candidatura de la funcția de primar general al Capitalei. Popescu Piedone spune că săgețile care sunt aruncate în el, în fiecare minut, ajung direct în scutul pe care îl fac cetățenii care îl susțin.

Cristian Popescu Piedone: NU concurez cu nicio persoană! NU mă bat cu nicio persoană! NU am niciun meci de câștigat!

Popescu Piedone susține că Bucureștiul nu este nici ring de box, fiind orașul lui natal și capitala țării sale. Potrivit lui Popescu Piedone. Bucureștiul este casa bucureștenilor care îi iubește, pe care îi respectă, care muncesc pentru bunăstarea lui.

Popescu Piedone: EU DOAR LUPT CU LENEA ȘI CU POLITICA OTRĂVITĂ! Mă amenințați? Mă loviți? Mă înjurați! Mă umiliți? Duc! Am spatele bătătorit de ura voastră!

Popescu Piedone le transmite politicienilor că cetățenii s-au săturat de ei și că știu ce pot ei să facă. Popescu Piedone mai transmite odată că în ciuda atacurilor adresate împotriva lui nu abandonează cetățenii care sunt lungă el. Drept epilog, Popescu Piedone mai transmite că „COȘMARUL NOSTRU SE ÎNCHEIE ÎN SEARA DE 9 IUNIE, COȘMARUL VOSTRU ABIA ATUNCI ÎNCEPE! „

Mesajul lui Popescu Piedone

„NU ÎMI ESTE FRICĂ DE BAU-BAU! NU ÎMI RETRAG CANDIDATURA LA FUNCȚIA DE PRIMAR GENERAL AL BUCUREȘTIULUI! Săgețile pe care le trageți în mine, minut cu minut, ajung direct în scutul cetățenilor care mă susțin! NU concurez cu nicio persoană! NU mă bat cu nicio persoană! NU am niciun meci de câștigat! Bucureștiul nu este ring de box și nici disciplină sportivă! BUCUREȘTIUL este orașul meu natal și CAPITALA țării mele! BUCUREȘTIUL este casa bucureștenilor care îl iubesc, care îl respectă, care muncesc pentru bunăstarea lui! EU DOAR LUPT CU LENEA ȘI CU POLITICA OTRĂVITĂ! Mă amenințați? Mă loviți? Mă înjurați! Mă umiliți? Duc! Am spatele bătătorit de ura voastră!

CETĂȚENII SUNT SĂTUI DE VOI! CETĂȚENII ȘTIU CINE SUNTEȚI! CETĂȚENII ȘTIU CE PUTEȚI! CETĂȚENII MI-AU FĂCUT SCUT ÎMPOTRIVA ATACURILOR VOASTRE! NU ABANDONEZ! CETĂȚENII SUNT LÂNGĂ MINE!

DACĂ MĂ LEGAȚI, DACĂ MĂ OMORÂȚI, EI RĂMÂN SĂ MĂ RĂZBUNE! GATA CU BATJOCURA! GATA CU MINCIUNA! SUNTEM MULȚI ȘI NU NE PUTEȚI RĂPUNE !Desigur, ORICINE CREDE ÎN IZBÂNDA CETĂȚENILOR, ORICINE VREA SĂ FACĂ POLITICĂ DOAR ÎN INTERESUL CETĂȚENILOR, ORICINE ARE BUCUREȘTIUL ÎN INIMĂ (nu doar în buletin), ORICINE VREA CU TOT SUFLETUL SĂ NE SUSȚINĂ ESTE BINE-VENIT! Epilog: COȘMARUL NOSTRU SE ÎNCHEIE ÎN SEARA DE 9 IUNIE, COȘMARUL VOSTRU ABIA ATUNCI ÎNCEPE! Cu respect pentru oameni, primarul PIEDONE „, este mesajul transmis de Popescu Piedone.

Popescu Piedone: normalitatea deranjează