Seif sustras dintr-o casă de pariuri din județul Prahova

. Unul dintre suspecți ar fi un angajat al firmei

Seif
Seif sursa foto pixabay

Un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei a fost furat din sediul unei case de pariuri din oraşul prahovean Slănic, a transmis IPJ Prahova, potrivit ziare.com.

Surse judiciare au precizat că unul dintre cei suspectaţi în cauză ar fi angajat al firmei.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Dumbrăveşti, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, bănuiţii, la data de 8 ianuarie, ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din oraşul Slănic un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei”, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Unul dintre cei bănuiţi ar fi angajat al respectivei case de pariuri. La sediul unităţii de poliţie au fost conduse două persoane, în vederea audierii. Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al celor din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni, dar şi de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti. Pastor din Arad, arestat pentru agresarea sexuală a celor trei fiice