Pastor din Arad, arestat pentru agresarea sexuală a celor trei fiice

Abuzurile sexuale au durat timp de 16 ani

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat că, timp de 16 ani, şi-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majoră, s-ar fi destăinuit unor colegi, iar astfel Poliţia a deschis o anchetă, potrivit digi24.ro.

”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, se arată în comunicat.

Pastorul de 48 de ani are zece copii. El a început să îşi abuzeze sexual trei dintre fiice încă din 2007, când erau nişte fetiţe

Fata cea mare ar fi rămas însărcinată când avea 14 ani, însă tatăl ei i-a aranjat avortul. Ea povestește că inițial a lovit-o în burtă cu bocancii în speranța că va pierde sarcina fără să fie nevoie să ajungă la medic. ”La vârsta de 14 ani m-a lăsat însărcinată și a început cu bătăi groaznice, mă lăsa jos și cum avea bombeul la bocanci îmi dădea ca să pierd sarcina”, a declarat fata.

Soția pastorului a declarat că nu a bănuit nimic în tot acest timp

„Pe cea mai mare de la 9 ani s-a atins de ea și nu a știut nimeni nimic și a amenințat-o cu moartea. Cine s-a putut aștepta ca un tată bun din sângele lui să facă așa ceva, făcea pe pocăitul. I-am spus: nu ți-a fost frică de Dumnezeu să faci așa ceva? Nimic nu a zis, a stat cu capul în pământ”, a declarat femeia. Fata cea mare nu ar fi știut că și două dintre surorile ei mai mici au trecut prin același lucru. Ea decis să depună plângere la poliție după ce fetele și-au făcut curaj și i-au povestit. Individul a fost arestat imediat pentru 30 de zile. Pastorul este acuzat de viol în formă continuată. Peste 80% dintre elevii din mediul rural din județul Iași au luat note sub 5 la proba la Matematică la simularea Evaluării Naționale